Kirjaboek: kirjaboek.nl | Een stormachtig leven | A.J. van den Brink
Een stormachtig leven

Een stormachtig leven

A.J. van den Brink
Prijs: €17,48
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

Het besluit om het verhaal over mijn leven op te schrijven, kwam voort uit het feit dat ik het voor mijn nageslacht belangrijk vind, dat zij weten hoe hun vader, grootvader en overgrootvader heeft geleefd en wat hij heeft gedaan.
Ik draag mijn levensverhaal op aan mijn, helaas veel te vroeg overleden lieve vrouw Dini en mijn lieve dochter Jenny en haar man Jan. Ze zijn voor mij van onschatbare waarde, want dankzij hun hulp, zorg en steun kan ik nog steeds zelfstandig in mijn eigen huis blijven wonen.
Mijn levensgeschiedenis heb ik volledig uit het hoofd moeten produceren, ik had geen geschreven materiaal waar ik gebruik van kon maken, daarom is het mogelijk dat sommige data niet correct zijn, maar dat doet niets af aan de geschiedenis van mijn leven. Mijn leven heeft een aantal dieptepunten gekend naast een veelgroter aantal positieve punten. Na mijn ongeluk in 1962 en een zware operatie in 2000 waarbij ik de dood echt in de ogen heb gekeken, kan ik mede dank zij de fantastische hulp van dokter Schrijver, internist van het Rode Kruis ziekenhuis, nog dagelijks van het leven genieten.

ISBN:
blz.: 277
formaat: paperback

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen