Kirjaboek: kirjaboek.nl | Fantasie | Wouter A.G. van Burgeler
Fantasie

Fantasie

Wouter A.G. van Burgeler
Prijs: €18,00
ISBN 9077764240
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

Geboren als eenvoudige kleinzoon van een herenboer in Cothen, groeit Wouter A.G. van Burgeler op tussen natuur en menselijke normen. Zijn vele internationale levenservaringen heeft hij ter lering en vermaak vastgelegd voor de lezer.

Fantasie is de poort naar succes. Door het realiseren van veel fantasie?n is van het leven naar waarde genoten. De gekozen vakrichting, het ontwerpen van kwaliteit en arbeidsverbeterende machines en apparaten voor de food- en aanverwante industrie, bezorgde Van Burgeler de meest ongekende ervaringen.

De soms vreemde ervaringen gaven aanleiding voor veel humor. Want naast werken is humor een gezonde drijfveer tot meer succes en tot meer ontspanning.

Een boek dat meer allure wil geven aan het ondernemerschap. Streven is te voorkomen dat het bezit van een zaak het einde is van vermaak.

ISBN: 90-77764-24-0
blz.: 220
formaat: paperback

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Lachen is de wereldtaal die een ieder verstaat

Vitamines voor een gezonde geest

Ondernemen is gewoon doen

50 jaar internationale verkoop- en ondernemingservaringen

Asperen
Asperen - €28,28
Het stadje Asperen heeft een rijke historie. Een bevoorrecht woongebied waar de broodnodige rust en de schoonheid van de natuur nog dagelijks zijn te vinden. W.A.G. van Burgeler bundelde de verhalen die hij schreef voor het blad 'Oud Asperen' en vulde het aan met foto?s en meer informatie over dit oude stadje langs de rivier de Linge.