Kirjaboek: kirjaboek.nl | Ondernemen is gewoon doen | Wouter A.G. van Burgeler
Ondernemen is gewoon doen

Ondernemen is gewoon doen

Wouter A.G. van Burgeler
Prijs: €16,97
ISBN 9789460081842
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Geboren als eenvoudige kleinzoon van een herenboer W. Van Burgeler in Cothen en via het bedrijfsleven opgeleid tot werktuigbouwkundige, is er een levensloop ontstaan met de meest uiteenlopende internationale ervaringen.
Door het realiseren van fantasieën is van het leven naar waarde genoten. Vreemde, ongekende ervaringen zorgden steeds voor veel humor en know how.
In een levensperiode van meer dan 75 jaar zijn wetenswaardigheden en ontspanningservaringen, humor etc. vastgelegd. Dit nu tot lering en vermaak van de lezers.
Door de gekozen vakrichting, het ontwerpen van kwaliteit en arbeidsplaats verbeterende machines en apparaten voor de food- en aanverwante industrie, zijn de meest ongekende ervaringen opgedaan en nu den dele vastgelegd.
Door veel ervaren humor is dit een totaal ander boek geworden dan gebruikelijk. reden is dat naast werken humor een gezonde drijfveer is tot meer succes en ontspanning.
Met de wetenswaardigheden uit dit boek heeft men de goede geestelijke bagage. Een boek dat leert uitkijken naar wat waardevoller is en dat meer allure wil trachten te geven aan het ondernemerschap, met gebruikmaking van eigen ervaring.

W. van Burgeler

Paperback
blz.: 294
Formaat: 14,8 x 21 cm
ISBN: 9789460081842

Levertijd ongeveer 1 week
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Lachen is de wereldtaal die een ieder verstaat
Vitamines voor een gezonde geest
Fantasie
Fantasie - €15,94
Geboren als eenvoudige kleinzoon van een herenboer in Cothen, groeit Wouter A.G. van Burgeler op tussen natuur en menselijke normen. Zijn vele internationale levenservaringen heeft hij ter lering en vermaak vastgelegd voor de lezer.
Asperen
Asperen - €28,28
Het stadje Asperen heeft een rijke historie. Een bevoorrecht woongebied waar de broodnodige rust en de schoonheid van de natuur nog dagelijks zijn te vinden. W.A.G. van Burgeler bundelde de verhalen die hij schreef voor het blad 'Oud Asperen' en vulde het aan met foto?s en meer informatie over dit oude stadje langs de rivier de Linge.