Kirjaboek: kirjaboek.nl | Het familieboek | Karel H. Goudswaard
Het familieboek

Het familieboek

Karel H. Goudswaard
Prijs: €17,48
ISBN 9789460082009
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen

Karel H. Goudswaard werd in 1942 in voormalig Nederlands Oost-Indi� geboren, Roemer Visserweg 24, Bandoeng, West-Java.
In 1948 vertrok het gezin naar Holland waar het bij de grootouders van zijn vader werd opgevangen in Den Haag, Parkietlaan 2. Hijzelf ging school op het Nachtegaalplein. Enige jaren later vertrok het gezin naar een appartement van Defensie, waar hij zijn verdere jeugd woonde. Na de middelbare opleidingen volgde een jarenlange periode op zee, een tijd waarin hij voor diverse scheepvaartmaatschappijen voer. Na enkele jaren researchervaring te hebben opgedaan bij Koninkliijke Shell Plastic Laboratorium in Delft, ging hij naar de raffinaderijen, gevolgd door de off-shore tot aan zijn pensionering in 2002.
Na het overlijden van zijn broer David besloot hij om diens wens te vervullen, namelijk om de band tussen de diverse families zoals zij vroeger met elkaar verkeerden, weer te herstellen. In de tweede helft van 2010 begon hij met het verzamelen van de nodige gegevens, ook omdat er vele verhalen de ronde deden binnen de familie omtrent vermogens, wapenschilden, afstamming en Sultanaten. Deze zoektocht bracht hem tevens in contact met diverse �professionele� schrijvers van historische artikelen.
Door de enthousiaste reacties van juist de ouderen is het boekje een boek geworden, dat tevens op verzoek nog eens op een later tijdstip in de Amerikaanse taal zal worden uitgegeven.


Paperback
blz.: 298
Formaat: 17 x 24 cm
ISBN: 978-94-6008-200-9

Levertijd ongeveer 1 week

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen