Kirjaboek: kirjaboek.nl | Kwartierstaat | Ton de Kort
Kwartierstaat

Kwartierstaat

Ton de Kort
Prijs: €25,71
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

Een kwartierstaat is te beschouwen als de meest uitgebreide vorm van het in kaart brengen van voorouders. Zowel de voorouders van vaderskant als die van moederskant komen er in voor. In dit boek presenteert Ton de Kort zijn voorouders zowel van vadersals van moederszijde. Hoewel het onderzoek al 16 jaar loopt, van begin 1994 tot eind 2009, en nog steeds niet af is, is dit de eerste publicatie. Hij is al zeer uitgebreid, maar in de nabije toekomst zullen er zeker nog aanvullingen volgen.

Ton de Kort (1960), van beroep fysiotherapeut en manueeltherapeut, schreef al verschillende boeken, waarvan het grootste deel uitgegeven werd door Kirjaboek.

blz.: 556
formaat: paperback, 14,8 x 21 cm

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Geschiedenis herschreven

Geschiedenis bekeken met de bril van de gewone man, de gewone burger.

Bespiegelingen
Bespiegelingen - €13,27

Visies op hedendaagse maatschappelijke problemen.

Genealogie Meeuwsen

De achternaam Meeuwsen komt van Bartholomeus. En wel van Bartholomeus Adriaan Sijmons, die circa 1640 in de buurt van Gilze werd geboren.

Genealogie De Kort

De bakermat van familie De Kort ligt waarschijnlijk rond het plaatsje Gierle in Belgi

Genealogie Van Loon

Genealogie van de familie Van Loon afkomstig uit Gilze en Bavel en omstreken.

Een Moordvakantie

Tijdens hun zomervakantie in de provincie Zeeland beleven de drie vriendinnen Marleen, Maud en Mariska een spannend avontuur.

Judith van Taxandria

Judith van Taxandria is een meisje dat woont en werkt op het domein van de heer van Venloon, in de tweede helft van de twaalfde eeuw.

Korenbloempje
Korenbloempje - €17,00

Lang geleden leefde er in een ver land, in een tijd dat er nog ridders waren, draken en elfjes, een meisje met zwarte haren en blauwe ogen. Iedereen noemde haar Korenbloempje...

Pimmetje
Pimmetje - €14,60

Pimmetje is een kaboutertje uit Lapland. Samen met oma Toos beleeft hij allerlei avonturen.
Met tekeningen van Ilse Meijerink.

Peggy Craft
Peggy Craft - €10,80

Keuzes maken doe je je leven lang. Maar hoe weet je of je de juiste keuze hebt gemaakt? Dat merk je pas veel later.

Avontuur in de bossen

Marleen, Bart en Lars komen tijdens een speurtocht op het spoor van een echte schat die in de bossen verstopt zou moeten zijn. Maar... zij zijn niet de enigen die op zoek zijn!

Genealogie Klijn
Genealogie Klijn - €12,34

De familie Klijn is van oudsher (zover de auteur de tak tot nu toe heeft kunnen terugzoeken) woonachtig geweest in de gemeente Loon op Zand (voorheen Venloon). De oudste naamdrager die Ton de Kort tot nu toe vond is Gisberti Cleijn, geboren rond 1530.

Het Malle Heksje
Het Malle Heksje - €17,50

Spannend verhaal over vier kinderen die via een tijdmachine van een professor in de middeleeuwen terecht komen. Daar beleven ze een avontuur met een trol en een mal heksje.
voor kinderen van 10 jaar en ouder.

Broos als IJs
Broos als IJs - €12,34

Pure gedichten, zonder opsmuk of hoogdravendheid. Deze gedichtenbundel is een experiment van schrijver Ton de Kort. Achter in het boek staan een aantal gedichten van personen die een bijzondere plaats innemen in de historie van de po?zie.