Kirjaboek: kirjaboek.nl | Welkom in de kudde | Annelies Engelberts-Vaske en Jannet Dijkgraaf
Welkom in de kudde Beoordeling voor het boek - Welkom in de kudde (Terug naar het boek)
 
 
3 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 5 / 5 (Beste | Slechtste | Nieuwste | Oudste)

Klik om dit boek te beoordelen

aanrader als kadootje

Maartje van Beurden - 12-9-2019

Wat een fijn boek om te lezen! Eerst een leuk, spannend kinderverhaal en dan nog een stukje kennis over het gedrag van de paarden. Wat kun je veel beleven bij een kudde van 7 paarden (zonder ze te berijden). Fikkie stoken en kijken wat de paarden doen, hooi verstoppen, poep scheppen, nieuwe kruiwagens uitproberen. Bovenop de ponyhut in het bos de paarden het bos in zien rennen. Je ziet het helemaal voor je. Heel beeldend verteld.
Prachtige tekeningen en echte foto's van de paarden in Esbeek. De verhalen zijn op waarheid gebaseerd want er zijn groepen kinderen die bij de paarden spelen. Heel bijzonder allemaal en dat voel en proef je in de verhalen!!

Ik heb hem al twee keer voorgelezen aan mijn dochter van 7. Ook leuk als kado voor meiden (maar ook jongens) die van paarden houden. Ik heb hem laatst gegeven aan een meisje die 11 werd.


heel erg leuk boek!

Djenna 8 jaar - 2-6-2019

ik vin het verhaal van gimmi het leukst want dan wort hij gebooren en brit mog daar bij zijn

de verhaal van de poep vin ik het grappigst want daar gaan ze in de poep stampen met de laarzen

in het verhaal van het spoor vin ik ook heel erg leuk omdat dan 1 kindje haar touwtje kwijt raak omdat het paarse touwtje in de manen van Sven was en ik wil dat ook iedereen moet het lezen groetjes Djenna


in de kudde

zr.voskuilen, oud-docent v. o. - 9-1-2019

Wat een uitstekend en met liefde geschreven boek. In de kudde, niet bij de kudde. En in alle stilte, zonder overleg, integratie cursussen etc. De kinderen doen in dit verhaal levenslessen op,die zij niet zullen vergeten. Dit boek hoort in elke bibliotheek,boekhandel etc.op een prominente plaats te liggen.Ouders, grootouders,crèches voorlezen. De kinderen hangen aan uw lippen. Een stevige bladwijzer met de namen van de paarden en kinderen, zou een goede aanvulling kunnen zijn.

Klik om dit boek te beoordelen