Kirjaboek: kirjaboek.nl | Genealogie Malleij - Mallee - Malij | Schrijver:Jaap van Kruijssen en Marianne P. van Beek
Genealogie Malleij - Mallee - Malij

Genealogie Malleij - Mallee - Malij

Jaap van Kruijssen en Marianne P. van Beek
Prijs: €25,71
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Jaap van Kruijssen is, met hulp van zijn vrouw Anita, meer dan dertig jaar geleden begonnen aan het onderzoek naar de genealogie Mallee. In 1978 raakte ik schriftelijk in contact met hem doordat ook ik met deze genealogie bezig was. Deze correspondentie, geschreven op de ouderwetse typemachine, stokte nadat ik stopte met mijn onderzoek. Twee jaar geleden pakte ik mijn onderzoek weer op en tot mijn verbazing kreeg ik bijna direct daarna een mailtje van Jaap uit Australi?. Deze speurneus had mij via het internet weten op te sporen. Ons beider onderzoek hebben we in elkaar gevlochten en het eindresultaat heeft u voor u. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat mijn bijdrage in dit geheel, niet in verhouding staat tot het jarenlange onderzoek van Jaap en Anita. Ik wil ze dan ook beiden bedanken voor hun jarenlange inzet met als uiteindelijk resultaat dit boek. Ik ben ervan overtuigd dat zij met dit boek vele nakomelingen van Simon Malleij een groot plezier doen.

Jaap en Anita, bedankt dat ik met jullie mee mocht doen. Voorschoten, 15 september 2008 Marianne P. van Beek
blz.: 321
formaat: paperback 17 x 24 cm


Levertijd ca. 1 week
 
1 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 5 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

Duik in het verleden

Henry Mallee - 29-3-2020

Ik heb dit boek al een paar jaar maar er zijn regelmatig momenten waarop het weer uit de kast gehaald wordt om te kijken of de ï...

Klik om dit boek te beoordelen

Vaar wel zeilende Hollander
Peters avonturen van de afgelopen jaren als solozeiler en havenhopper
Paul is slechts zijn naam
Het verhaal van Paul van Beek en het onderzoek naar zijn verleden
Genealogie van Beek

Deze genealogie gaat langs vijf eeuwen terug op zoek naar de voorouders van Beek met daarin opgenomen de genealogie Ket.

Genealogie van Woerkens

Genealogie langs vijf eeuwen terug op zoek naar de voorouders van Woerkens. Niet alles is meer terug te vinden, alleen het geschreven woord is blijven bestaan.