Kirjaboek: kirjaboek.nl | Griezelige heksen en zo | Jeanny Hochstenbach
Griezelige heksen en zo

Griezelige heksen en zo

Jeanny Hochstenbach
Prijs: €10,96
ISBN 9070037211
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Spannende verhalen over heksen en tovenaars blijven kinderen boeien. Of het nu over een heks gaat die van boeken smult, een zeeheks, een heks uit Mexico, een bergheks, een heksenketel, een geheimzinnige toverknol, de heks van de Kolleberg, een heks uit het Kraaienbos, Knotervot uit Afrika of over Ratske de heks bij de ratten, het blijft leuk om te griezelen. De gekste en spannendste avonturen lees je in het boek “Griezelige heksen enzo” geschreven en ge?llustreerd door Jeanny Hochstenbach. Je leest het beslist in ??n adem uit. Veel leesplezier!

Jeanny Hochstenbach smulde als kind al van griezelige verhalen en spannende boeken. Nu werkzaam in het onderwijs, hoort ze de kinderen vaak verzuchten: “Juf, n?g een verhaaltje”.Daarom is ze de verhalen gaan opschrijven.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Hartstocht in Afrika
Het hele jaar door rijmelarij
De roep van donker Afrika
De Bonte verhalen trein

ISBN: 90-70037-21-1
blz.: 88
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De Bonte verhalen trein
Kinderboek vol met rijmpjes en verhalen van Jeanny Hochstenbach.
De roep van donker Afrika
Dit boek gaat over mijn reizen door het fascinerend continent Afrika.Overal kom je vriendelijke spontane mensen tegen die heel erg ge?nteresseerd zijn in jou als persoon.Ze willen alles van je weten en vragen je het hemd van het lijf.
Het hele jaar door rijmelarij
Het hele jaar door rijmelarij is een kinderboek met daarin gedichten die betrekking hebben op alle vier de jaargetijden.
Hartstocht in Afrika
Dit boek gaat over mijn reizen door het fascinerend continent Afrika. Of je nu in Noord-Afrika, Centraal-Afrika of Zuid-Afrika bent, overal kom je vriendelijke spontane mensen tegen die heel erg ge?nteresseerd zijn in jou als persoon. Ze willen alles van je weten en vragen je het hemd van het lijf. Tegelijkertijd leggen ze hun hele hebben en houden bloot. Ze zijn vrolijk en