Kirjaboek: kirjaboek.nl | Het hele jaar door rijmelarij | Jeanny Hochstenbach
Het hele jaar door rijmelarij

Het hele jaar door rijmelarij

Jeanny Hochstenbach
Prijs: €12,34
ISBN 9070037815
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

Het hele jaar door rijmelarij is een kinderboek met daarin gedichten die betrekking hebben op alle vier de jaargetijden.

Na de M.M.S bezocht ik de Opleiding voor kleuterleidsters en tevens de kunstacademie,afdeling vrij tekenen en schilderen, in Maastricht.Mijn kinderboeken illustreer ik zelf. Verder heb ik nog een schrijverscursus gevolgd in Amsterdam en ben werkzaam in het onderwijs.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Griezelige heksen en zo
Hartstocht in Afrika
De roep van donker Afrika
De Bonte verhalen trein

ISBN: 90-70037-81-5
blz.: 58
formaat: paperback

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De Bonte verhalen trein

Kinderboek vol met rijmpjes en verhalen van Jeanny Hochstenbach.

De roep van donker Afrika
Dit boek gaat over mijn reizen door het fascinerend continent Afrika.Overal kom je vriendelijke spontane mensen tegen die heel erg ge?nteresseerd zijn in jou als persoon.Ze willen alles van je weten en vragen je het hemd van het lijf.
Hartstocht in Afrika
Dit boek gaat over mijn reizen door het fascinerend continent Afrika. Of je nu in Noord-Afrika, Centraal-Afrika of Zuid-Afrika bent, overal kom je vriendelijke spontane mensen tegen die heel erg ge?nteresseerd zijn in jou als persoon. Ze willen alles van je weten en vragen je het hemd van het lijf. Tegelijkertijd leggen ze hun hele hebben en houden bloot. Ze zijn vrolijk en
Griezelige heksen en zo

Spannende verhalen over heksen en tovenaars blijven kinderen boeien. Of het nu over een heks gaat die van boeken smult, een zeeheks, een heks uit Mexico, een bergheks, een heksenketel, een geheimzinnige toverknol, de heks van de Kolleberg, een heks uit het Kraaienbos, Knotervot uit Afrika of over Ratske de heks bij de ratten, het blijft leuk om te griezelen.