Kirjaboek: kirjaboek.nl | Hartstocht in Afrika | Jeanny Hochstenbach
Hartstocht in Afrika

Hartstocht in Afrika

Jeanny Hochstenbach
Prijs: €10,60
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Dit boek gaat over mijn reizen door het fascinerend continent Afrika. Of je nu in Noord-Afrika, Centraal-Afrika of Zuid-Afrika bent, overal kom je vriendelijke spontane mensen tegen die heel erg ge?nteresseerd zijn in jou als persoon. Ze willen alles van je weten en vragen je het hemd van het lijf. Tegelijkertijd leggen ze hun hele hebben en houden bloot. Ze zijn vrolijk en behulpzaam. Ze genieten met volle teugen van het leven. Ze leven van dag tot dag en maken zich geen zorgen over morgen. Bij hen is niet iedere minuut gepland zoals bij de westerse mens."Hartstocht in Afrika" is niet op waarheid gebaseerd, maar op mijn fascinatie voor Afrika. Waarschijnlijk begrijpt u na het lezen van dit boek waar die fascinatie vandaan komt. Afrika steelt je ziel, niet alleen vanwege zijn landschappelijke schoonheid, maar vooral vanwege de mensen die er wonen. Hopelijk mag ik er nog vaak mijn vakantie doorbrengen. Veel leesplezier!

Jeanny Hochstenbach smulde als kind al van griezelige verhalen en spannende boeken. Nu werkzaam in het onderwijs, hoort ze de kinderen vaak verzuchten: “Juf, n?g een verhaaltje”. Daarom is ze de verhalen gaan opschrijven.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Griezelige heksen en zo
Het hele jaar door rijmelarij
De roep van donker Afrika
De Bonte verhalen trein

ISBN:
blz.: 80
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De Bonte verhalen trein

Kinderboek vol met rijmpjes en verhalen van Jeanny Hochstenbach.

De roep van donker Afrika
Dit boek gaat over mijn reizen door het fascinerend continent Afrika.Overal kom je vriendelijke spontane mensen tegen die heel erg ge?nteresseerd zijn in jou als persoon.Ze willen alles van je weten en vragen je het hemd van het lijf.
Het hele jaar door rijmelarij

Het hele jaar door rijmelarij is een kinderboek met daarin gedichten die betrekking hebben op alle vier de jaargetijden.

Griezelige heksen en zo

Spannende verhalen over heksen en tovenaars blijven kinderen boeien. Of het nu over een heks gaat die van boeken smult, een zeeheks, een heks uit Mexico, een bergheks, een heksenketel, een geheimzinnige toverknol, de heks van de Kolleberg, een heks uit het Kraaienbos, Knotervot uit Afrika of over Ratske de heks bij de ratten, het blijft leuk om te griezelen.