Kirjaboek: kirjaboek.nl | Proefvaart | Peter Siepelinga
Proefvaart

Proefvaart

Peter Siepelinga
Prijs: €21,59
ISBN 9789077668894
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

In een klein Mexicaans bergdorp is een seriemoordenaar actief. Zolang deze niet is ontmaskerd, lijkt iedere dorpsbewoner te moeten vrezen voor zijn of haar leven.

In Brazili? is Klaas Hoitinga, de hoofdpersoon uit Als twee vliegen, directeur van een rederij geworden. Tijdens de proefvaart van een nieuw schip voor de rederij vindt er een brute overval plaats. Er vallen diverse slachtoffers en enkele genodigden worden ontvoerd. Er wordt een hoog bedrag aan losgeld gevraagd en een oplossing voor de ontvoerden binnen de gevraagde termijn lijkt onmogelijk.

Waarom vindt de overval plaats? Waarom worden de gasten ontvoerd? Welke rol speelt de moordenaar uit het Mexicaans bergdorp in deze thriller waarin de tijd een erg belangrijke rol speelt?


Proefvaart is het tweede boek van Peter Siepelinga en leidt de lezer van de armoede van een Mexicaans bergdorp, via de luxe van een rijke, Braziliaanse redersfamilie naar de onbegaanbare woestenij van Nevada.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Als twee vliegen

ISBN: 978-90-77668-89-4
blz.: 339
formaat: paperback 17 x 24 cm

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Vergeten
Vergeten - €21,08
Groningen als decor van een bijna onmogelijke zoektocht.
Dagboek
Dagboek - €21,08
Samantha Vos leeft een relaxed leventje op Texel, maar daar komt abrupt een einde aan...
Desillusie
Desillusie - €21,08
Desillusie speelt zich af tegen de duistere achtergrond van intriges en bedreigingen
Urle - boek 3: Sablas-Tra
Laatste boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander de vrede op de planeet Urle probeert terug te winnen.
Urle boek 2 - Ovior

Tweede boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander de planeet Urle probeert te redden van de dreiging van de inmenging van de wrede godheid Ovior.

Urle, Boek 1 - Trich

Eerste boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander zich wanhopig staande probeert te houden in een vreemde wereld die toch ook weer zo bekend lijkt.

Spiegelbeeld
Spiegelbeeld - €21,08

Tijdens een week in september probeert een wanhopige man een geheim te onthullen dat zal leiden tot een schok in Nederland.

Als twee vliegen
Al snel na zijn terugkeer in de maatschappij wordt ex-gedetineerde Klaas Hoitinga geconfronteerd met een moord. Teleurgesteld in zijn omgeving grijpt hij met beide handen de kans om op zoek te gaan naar een schat in het uitgestrekte Amazonegebied van Brazili