Kirjaboek: kirjaboek.nl | Vergeten | Peter Siepelinga
Vergeten

Vergeten

Peter Siepelinga
Prijs: €21,08
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

2005: Tijdens een bezoek aan een kroeg in haar woonplaats op het Groninger platteland verdwijnt Marja Hulze. Ondanks een uitgebreide zoektocht wordt ze nooit teruggevonden.

Haar dochter Chayenne krijgt 20 jaar na de verdwijning van haar moeder een raadselachtig bericht. Hierin wordt aangegeven dat er informatie beschikbaar is over de verdwijning van haar moeder. Chayenne gaat naar het door aardbevingen getroffen Groningen om uit te zoeken wat er in 2005 met haar moeder is gebeurd.

Tijdens haar zoektocht leert ze de mensen uit haar moeders jeugd kennen. De mensen die haar vertellen over die periode in het leven van haar moeder. Hoe dieper ze in het verleden graaft hoe groter de dreiging van degene die haar het bericht omtrent de informatie stuurde wordt.

“Vergeten” is het verhaal dat gaat over de vergeten verdwijning van een jonge vrouw alsmede het vergeten leed van een bevolking die dagelijks in angst een volgende beving afwacht. Als die angst bewaarheid wordt, heeft dat verstrekkende gevolgen.

Dit boek neemt de lezer mee naar het Groningen in de nabije toekomst waarin de leegloop van het platteland, mede als gevolg van de aardbevingsellende, het decor is van een bijna onmogelijke zoektocht. Een zoektocht die zal leiden tot een onverwachte confrontatie en waarbij de lezer de frustraties van de bevolking leert kennen.Paperback
blz.: 328
ISBN: 978-94-6008-318-1
Formaat: 17 x 24 cm 
2 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 5 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

Vergeten

Marlies Reiffers - 26-12-2019

Prachtig boek die je mee neemt van het verleden naar het heden. Vanaf blad 1 werd ik meegetrokken in het verhaal en heb ik dit b...

Spannende Thriller

Ijsbrand - 26-10-2019

Een thriller die een onheilspellend maar niet onrealistisch Gronings toekomstbeeld schept en dit vermengt met een spannend plot ...

Klik om dit boek te beoordelen

Dagboek
Dagboek - €21,08
Samantha Vos leeft een relaxed leventje op Texel, maar daar komt abrupt een einde aan...
Desillusie
Desillusie - €21,08
Desillusie speelt zich af tegen de duistere achtergrond van intriges en bedreigingen
Urle - boek 3: Sablas-Tra
Laatste boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander de vrede op de planeet Urle probeert terug te winnen.
Urle boek 2 - Ovior

Tweede boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander de planeet Urle probeert te redden van de dreiging van de inmenging van de wrede godheid Ovior.

Urle, Boek 1 - Trich

Eerste boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander zich wanhopig staande probeert te houden in een vreemde wereld die toch ook weer zo bekend lijkt.

Spiegelbeeld
Spiegelbeeld - €21,08

Tijdens een week in september probeert een wanhopige man een geheim te onthullen dat zal leiden tot een schok in Nederland.

Proefvaart
Proefvaart - €21,59

Tijdens de proefvaart van een nieuw schip voor de rederij vindt er een brute overval plaats.

Als twee vliegen
Al snel na zijn terugkeer in de maatschappij wordt ex-gedetineerde Klaas Hoitinga geconfronteerd met een moord. Teleurgesteld in zijn omgeving grijpt hij met beide handen de kans om op zoek te gaan naar een schat in het uitgestrekte Amazonegebied van Brazili