Kirjaboek: kirjaboek.nl | Urle - boek 3: Sablas-Tra | Peter Siepelinga
Urle - boek 3: Sablas-Tra

Urle - boek 3: Sablas-Tra

Peter Siepelinga
Prijs: €22,11
ISBN 9789460080005
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Nadat de wrede godheid Ovior is verslagen, dreigt gevaar uit een onverwachte hoek. Dit gevaar dwingt het reisgezelschap van Geert-sak te splitsen om vervolgens afzonderlijk te vechten voor de vrede op Urle die door inmenging van vreemde mogendheden verder weg lijkt dan ooit. De weg die een ieder vervolgens moet begaan, voert hen naar niet voor mogelijk gehouden gebieden. Ondertussen probeert Geert, samen met zijn vrouw Yzbal, af te rekenen met de wrede bezetting van de Robvlati.

Sablas-Tra is het laatste boek van de Urle trilogie waarin de Nederlander Geert Moeken, samen met zijn gezin, de vrede op de planeet Urle probeert terug te winnen. Daarbij worden ze tegengewerkt, niet alleen door de bewoners van de planeet, maar ook door wezens van buiten de planeet. Een apotheose volgt op de kantelen van de stad Sablas-Tra.


Paperback
blz.: 406
Formaat: 17 x 24 cm
ISBN: 9789460080005

Levertijd ongeveer 1 week
 
2 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 4,5 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

ik voorspel een grote toekomst voor dit boek

Quemperat - 5-6-2017

Een erg leuke reeks met snelle opeenvolgende maar onvoorspelbare momenten van actie. Een reeks die niet verveelt en die je uitle...

Lord of the Rings, watch out!

M. Groenewoudt - 7-2-2016

Dit boek is een heerlijk slotstuk. Meeslepend, vol plotwendingen, en een verrassend einde. De namen hadden beter gekund, aangezi...

Klik om dit boek te beoordelen

Vergeten
Vergeten - €21,08
Groningen als decor van een bijna onmogelijke zoektocht.
Dagboek
Dagboek - €21,08
Samantha Vos leeft een relaxed leventje op Texel, maar daar komt abrupt een einde aan...
Desillusie
Desillusie - €21,08
Desillusie speelt zich af tegen de duistere achtergrond van intriges en bedreigingen
Urle boek 2 - Ovior

Tweede boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander de planeet Urle probeert te redden van de dreiging van de inmenging van de wrede godheid Ovior.

Urle, Boek 1 - Trich

Eerste boek van de Urle-trilogie waarin een Nederlander zich wanhopig staande probeert te houden in een vreemde wereld die toch ook weer zo bekend lijkt.

Spiegelbeeld
Spiegelbeeld - €21,08

Tijdens een week in september probeert een wanhopige man een geheim te onthullen dat zal leiden tot een schok in Nederland.

Proefvaart
Proefvaart - €21,59

Tijdens de proefvaart van een nieuw schip voor de rederij vindt er een brute overval plaats.

Als twee vliegen
Al snel na zijn terugkeer in de maatschappij wordt ex-gedetineerde Klaas Hoitinga geconfronteerd met een moord. Teleurgesteld in zijn omgeving grijpt hij met beide handen de kans om op zoek te gaan naar een schat in het uitgestrekte Amazonegebied van Brazili