Kirjaboek: kirjaboek.nl | Wereld-impressies van een jetplane-nomad | F. de Zanger
Wereld-impressies van een jetplane-nomad

Wereld-impressies van een jetplane-nomad

F. de Zanger
Prijs: €10,18
ISBN 9080359734
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
'WERELD-IMPRESSIES VAN EEN JETPLANE-NOMADE' is een boek voor wie van reizen en van mensen houdt! Twintig wereld-impressies met 20 illustraties In twintig geschreven impressies geeft Frank de Zanger merkwaardige, komische, hilarische en soms droevige situaties weer die hij heeft meegemaakt tijdens zijn reizen in de periode van 1990 tot 2000. Het zijn impressies uit Indonesi?, Saoedi-Arabi?, India, Mozambique, Bangladesh, Trinidad, Rusland, Isra?l en Nepal. Ook het luchtruim ontbreekt niet. 'WERELD-IMPRESSIES VAN EEN JETPLANE-NOMADE' is een ge?llustreerd document over situaties die een reiziger op zijn weg kan tegenkomen. Of die situaties opgepikt worden als iets bijzonders hangt van de reiziger af. Frank de Zanger toont zich in de beschreven impressies een scherp toeschouwer, al hoewel hij in veel gevallen ook deelnemer is aan het gebeuren.

Klik hier om naar de website van Tournesol te gaan.

Frank de Zanger (1949) studeerde fysische geografie in Amsterdam. Aan het eind van zijn studie volgde hij een cursus wetenschaps-journalistiek aan het Instituut voor Perswetenschap van de Universiteit van Amsterdam en schreef hij enige artikelen voor kranten en tijdschriften. Later begon hij korte verhalen te schrijven.

ISBN: 90-803597-3-4
blz.: 96
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Een zee van zacht geruis
De roman "EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS" speelt op Sri Lanka. Een jonge ingenieur komt naar Sri Lanka om een waterproject af te ronden. Dit project kon niet eerder worden afgemaakt door de burgeroorlog die uitbrak tussen Tamils en de, door Singalezen gedomineerde, Sri Lankaanse regering.
Nobel was hij
Nobel was hij - €10,18
NOBEL WAS HIJ is een roman met thrillerachtige trekken, waarin de keuzes die wij in ons leven maken aan de orde worden gesteld.