Kirjaboek: kirjaboek.nl | De Leekstermeer moorden | Klaas van der Spoel
De Leekstermeer moorden

De Leekstermeer moorden

Klaas van der Spoel
Prijs: €13,88
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Klaas van der Spoel, (Groningen 12 december 1938) biedt u hierbij zijn tweede boek aan.Een geheimzinnige moordenaar maakt kort achter elkaar, twee slachtoffers aan de oever van het aloude Leekstermeer! Een mooie, zeer sensuele sluierdanseres is het eerste slachtoffer, daarna sterft een man uit Assen, eigenaar van de Tokkel Bar.

Wie is toch de sluwe,meedogenloze moordenaar? Dat dienen de rechercheurs Herman Dad en Lucas Loeks van de Regiopolitie Groningen weer uit te zoeken!

Andere boeken van deze auteur zijn:
Een voorspelde dood
Dubbele chantage
Moord boven Ulrum

Klaas van der Spoel, (Groningen 12 december 1938)

blz.: 158
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Een voorspelde dood
Tijdens een bezoek aan de Groninger Meikermis, krijgt de nogal na?eve student Jules van Dam, van een waarzegger te horen, dat hij nog maar drie dagen te leven heeft... En prompt op de derde dag, wordt hij in de avonduren doodgeschoten!
Moord boven Ulrum
In Moord boven Ulrum speelt de sympathieke commissaris Saris van de Regiopolitie Groningen de hoofdrol. Hij moet een moordzaak met maar liefst 6 slachtoffers oplossen.Ga daar maar eens aanstaan!
Dubbele chantage
In ‘Dubbele chantage’ kunt u de spannende en energievretende speurtocht meebeleven van de rechercheurs Herman Dad en Lucas Loeks, in hun verbeten jacht op een moordenaar, dwars door moordstad Groningen heen.