Kirjaboek: kirjaboek.nl | Dubbele chantage | Klaas van der Spoel
Dubbele chantage

Dubbele chantage

Klaas van der Spoel
Prijs: €15,42
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
‘Dubbele chantage’, het boek dat u nu in handenheeft, is het eerste pocketboek van zijn hand, datin Nederland verschijnt, op een aantal bundels metcartoons na, want hij is namelijk ook nog cartoonisten striptekenaar.

In ‘Dubbele chantage ’ kunt u de spannende en energievretende speurtocht meebeleven van derechercheurs Herman Dad en Lucas Loeks, in hun verbeten jacht op een moordenaar, dwars door moordstad Groningen heen.

Klaas Vanderspoel wenst u met zijn eersteling(in ons land althans) veel leesplezier toe. Hij hooptdat er nog meerdere delen mogen volgen. Aan hemzal het, wat dat betreft, niet liggen!

Romancier Klaas Vanderspoel is op 12 december 1938 in Groningen geboren.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Een voorspelde dood
De Leekstermeer moorden
Moord boven Ulrum

Van zijn hand zijn tot nu toe bij een uitgeverij in Belgi? ruim 200 romans in tijdschriftuitvoering verschenen, voornamelijk detectives en westerns.

blz.: 198
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Een voorspelde dood
Tijdens een bezoek aan de Groninger Meikermis, krijgt de nogal na?eve student Jules van Dam, van een waarzegger te horen, dat hij nog maar drie dagen te leven heeft... En prompt op de derde dag, wordt hij in de avonduren doodgeschoten!
Moord boven Ulrum
In Moord boven Ulrum speelt de sympathieke commissaris Saris van de Regiopolitie Groningen de hoofdrol. Hij moet een moordzaak met maar liefst 6 slachtoffers oplossen.Ga daar maar eens aanstaan!
De Leekstermeer moorden
Een geheimzinnige moordenaar maakt kort achter elkaar, twee slachtoffers aan de oever van het aloude Leekstermeer! Wie is toch de sluwe, meedogenloze moordenaar?