Kirjaboek: kirjaboek.nl | Moord boven Ulrum | Klaas van der Spoel
Moord boven Ulrum

Moord boven Ulrum

Klaas van der Spoel
Prijs: €15,42
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Dit is alweer het derde boek van de op 12 december 1938 in Groningen geboren schrijver Klaas Vanderspoel.

Ditmaal speelt de sympathieke commissaris Saris van de Regiopolitie Groningen de hoofdrol. Hij moet een moordzaak met maar liefst 6 slachtoffers oplossen.Ga daar maar eens aanstaan!
Dat is echt geen kattenpis,hoor!
Maar de markante commissaris lost de moordzaak uiteindelijk heel weergaloos op. En hij houdt er ook nog een leuke beloning aan over!

Andere boeken van deze auteur zijn:
Een voorspelde dood
Dubbele chantage
De Leekstermeer moorden

Romancier Klaas Vanderspoel is op 12 december 1938 in Groningen geboren. Van zijn hand zijn tot nu toe bij een uitgeverij in Belgi? ruim 200 romans in tijdschriftuitvoering verschenen, voornamelijk detectives en westerns.

blz.: 170
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Een voorspelde dood
Tijdens een bezoek aan de Groninger Meikermis, krijgt de nogal na?eve student Jules van Dam, van een waarzegger te horen, dat hij nog maar drie dagen te leven heeft... En prompt op de derde dag, wordt hij in de avonduren doodgeschoten!
De Leekstermeer moorden
Een geheimzinnige moordenaar maakt kort achter elkaar, twee slachtoffers aan de oever van het aloude Leekstermeer! Wie is toch de sluwe, meedogenloze moordenaar?
Dubbele chantage
In ‘Dubbele chantage’ kunt u de spannende en energievretende speurtocht meebeleven van de rechercheurs Herman Dad en Lucas Loeks, in hun verbeten jacht op een moordenaar, dwars door moordstad Groningen heen.