Kirjaboek: kirjaboek.nl | Een voorspelde dood | Klaas Vanderspoel
Een voorspelde dood

Een voorspelde dood

Klaas Vanderspoel
Prijs: €10,80
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Tijdens een bezoek aan de Groninger Meikermis, krijgt de nogal na?eve student Jules van Dam, van een waarzegger te horen, dat hij nog maar drie dagen te leven heeft... En prompt op de derde dag, wordt hij in de avonduren doodgeschoten!

Dus werk aan de winkel voor de befaamde rechercheurs Herman Dad en Lucas Loeks. Het koningskoppel van de Regiopolitie Groningen, moet uit een heel stel verdachten, de moordenaar zien te pikken.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Dubbele chantage
De Leekstermeer moorden
Moord boven Ulrum

Een drama uit het verleden speelt een belangrijke rol in deze novelle, die geschreven werd door de op 12 december 1938 in Groningen geboren auteur en cartoonist Klaas Vanderspoel.

blz.: 106
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Moord boven Ulrum
In Moord boven Ulrum speelt de sympathieke commissaris Saris van de Regiopolitie Groningen de hoofdrol. Hij moet een moordzaak met maar liefst 6 slachtoffers oplossen.Ga daar maar eens aanstaan!
De Leekstermeer moorden
Een geheimzinnige moordenaar maakt kort achter elkaar, twee slachtoffers aan de oever van het aloude Leekstermeer! Wie is toch de sluwe, meedogenloze moordenaar?
Dubbele chantage
In ‘Dubbele chantage’ kunt u de spannende en energievretende speurtocht meebeleven van de rechercheurs Herman Dad en Lucas Loeks, in hun verbeten jacht op een moordenaar, dwars door moordstad Groningen heen.