Kirjaboek: kirjaboek.nl | Petra van Krugten-Elgersma | van Krugten/Hoogenboom
Petra van Krugten-Elgersma

Petra van Krugten-Elgersma

van Krugten/Hoogenboom
Prijs: €10,28
ISBN 9070037777
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Op 9 mei 2003 overleed Petra van Krugten-Elgersma, nadat ze een dag ervoor ernstig ziek geworden was. Henk van Krugten, haar echtgenoot en Mark C Hoogenboom, haar naaste collega, schreven een boek over Petra van Krugten-Elgersma. Daarvoor werd het boekenschrijfproces gebruikt dat Petra een paar weken voor haar dood had helpen ontwikkelen: in maximaal vijf weken tijd een boek publiceren, met hulp van een groep mensen die weten waar het over gaat. De bedoeling van dit zeer snelle boekschrijfproces was natuurlijk vakboeken publiceren, want ze schreef er daar bij reguliere uitgevers al zes van. De auteurs gebruikten het ontwerp van het proces voor een boek over haar zelf en hebben daarmee postuum bewezen dat het werkt.

In een boek van bijna 120 bladzijden is te lezen hoe een gewone vrouw in het ICT-vakgebied een onvoorstelbaar resultaat wist te bereiken, gebaseerd op haar eigen kunnen en altijd versterkt door het samenwerken met anderen.

Velen hebben een bijdrage geleverd voor het boek, het is dan ook een breed overzicht geworden van wat familie, collega’s, managers, vrienden, vriendinnen, oud-collega’s, studenten en anderen vonden van deze vakvrouw.

Het is daarmee een boek geworden voor iedereen die haar kende, maar ook voor lezers die willen zien hoe ver je als vrouw kunt komen in een mannenwereld die de ICT is, als je maar bereid bent je er eerst toe en daarna enorm voor in te zetten.

Henk van Krugten
Mark C Hoogenboom

ISBN: 90-70037-77-7
blz.: 120
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Realizing a Successful Digital Transformation to Industry 4.0
Step by Step Realizing a Successful Digital Transformation
Van A naar P
Van A naar P - €12,13
Per 1 juli 2005 dient elke organisatie volgens de nieuwe arbowet een preventiemedewerker aan te wijzen. Voor een organisatie is het van belang om te bepalen waar deze nu staat en waar ze heen wil. Ardyn organiseerde een aantal "Routekaart van A naar P" workshops om haar klanten te helpen. In dit boek de resultaten van deze sessies.
IT architectuur voor de overheid
In augustus 2003 begon de provincie Groningen met het project dat een IT architectuur moest opleveren.Het boek IT architectuur voor de overheid gaat over wat zo?n architectuur is, hoe deze eruit ziet, wat een organisatie eraan heeft en hoe het project eruit ziet dat die IT architectuur oplevert.
Op weg naar een wereldbaan
De professional van tegenwoordig is de hoeder van de eigen kennis en vaardigheden. Die ambitie,om zelf ervoor te zorgen dat je geschikt bent en blijft voor de wereldbaan die je graag wilt vervullen, is de kern van de professional van vandaag.
Workshops
Workshops - €25,66
Workshops exist because a group of people set out a shared goal.Those workshops can only become a success if they are well-planned,prepared and shaped by professional,experienced facilitators,assisted by a well designed yet flexible agenda.