Kirjaboek: kirjaboek.nl | Van A naar P | Van Kerkvoorde, Garst en Hoogenboom
Van A naar P

Van A naar P

Van Kerkvoorde, Garst en Hoogenboom
Prijs: €12,13
ISBN 9077764216
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Per 1 juli 2005 dient elke organisatie volgens de nieuwe arbowet een preventiemedewerker aan te wijzen. Deze medewerker zal zich bezig gaan houden met algemene preventietaken, verzuimbegeleiding, Periodiek Arbeidsgezondheidskundige Onderzoeken (PAGO) en aanstellingskeuringen, Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en de daaruit voortkomende plannen van aanpak. Voor een organisatie is het dan ook van belang om te bepalen waar deze nu staat en waar ze heen wil.

Ardyn organiseerde een aantal "Routekaart van A naar P" workshops om haar klanten te helpen. In dit boek de resultaten van deze sessies: de uitleg, de achtergrond,de aanpak en alles wat de deelnemers hebben uitgewerkt.

Preventie is niet voor elke organisatie gelijk. Met dit boek krijgt u een goed inzicht in welke preventietaken voorgeschreven worden door de wetgeving. U kunt daarmee nagaan wat de meest relevante preventietaken en (gezondheids-) risico?s zijn voor uw eigen organisatie. Vervolgens zal de beschrijving van het takenpakket van de preventiemedewerker(s) u helpen te bepalen wie deze taken in uw organisatie het beste kan vervullen.

Dit boek biedt u het materiaal voor een eigen routekaart die dan de migratie van een Arbo en verzuimaanpak naar een Preventieaanpak beschrijft en daarmee het pad van A naar P uitstippelt.

ISBN: 90-77764-21-6
blz.: 100
formaat: paperback
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Realizing a Successful Digital Transformation to Industry 4.0
Step by Step Realizing a Successful Digital Transformation
IT architectuur voor de overheid
In augustus 2003 begon de provincie Groningen met het project dat een IT architectuur moest opleveren.Het boek IT architectuur voor de overheid gaat over wat zo?n architectuur is, hoe deze eruit ziet, wat een organisatie eraan heeft en hoe het project eruit ziet dat die IT architectuur oplevert.
Op weg naar een wereldbaan
De professional van tegenwoordig is de hoeder van de eigen kennis en vaardigheden. Die ambitie,om zelf ervoor te zorgen dat je geschikt bent en blijft voor de wereldbaan die je graag wilt vervullen, is de kern van de professional van vandaag.
Workshops
Workshops - €25,66
Workshops exist because a group of people set out a shared goal.Those workshops can only become a success if they are well-planned,prepared and shaped by professional,experienced facilitators,assisted by a well designed yet flexible agenda.
Petra van Krugten-Elgersma
Op 9 mei 2003 overleed Petra van Krugten-Elgersma, nadat ze een dag ervoor ernstig ziek geworden was. Henk van Krugten, haar echtgenoot en Mark C Hoogenboom, haar naaste collega, schreven een boek over Petra van Krugten-Elgersma.