Kirjaboek: kirjaboek.nl | De illusie van een droom | Antoinette Kersten-Peters
De illusie van een droom

De illusie van een droom

Antoinette Kersten Peters
Prijs: €20,00
ISBN 9789460080289
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

Sinds meer dan drie jaar trekken Jennifer, Josh en hun kinderen via een tot woning omgebouwde oude schoolbus door Arizona. Ze gaan daarheen waar de reservaatkinderen Josh nodig hebben. Ondanks dat Jennifer gelukkig is met deze manier van leven wil ze eindelijk haar droom waarmaken, namelijk: uitzoeken of er in Boston nog familieleden van haar wonen. Ze laat haar kinderen achter onder de hoede van Josh en vertrekt in haar eentje naar de oostkust. Als ze op een regenachtige aprildag eenzaam en verloren op het perron van Boston staat, biedt een vreemde man haar zijn hulp aan.
Wie is deze man en wat wil hij van haar?

Na een gruwelijke ontdekking in het huis waar haar overgrootmoeder een eeuw daarv??r gewoond heeft, keert ze terug naar Arizona. Ze wil de draad van haar leven weer oppakken, maar als ze ervaart dat Josh door de FBI gezocht wordt wegens zijn activiteiten binnen de indiaanse activistenorganisatie de American Indian Movement en zelfs verdacht wordt van moord komt hun relatie onder grote druk te staan. Tijdens deze moeilijke periode in hun leven overkomt haar het ergste wat een moeder overkomen kan?

Hoewel De ILLUSIE van een DROOM op zichzelf staand te lezen is, is het een vervolg op VERLOREN VERLEDEN.

Antoinette Kersten-Peters is de bestsellerschrijfster van VERLOREN VERLEDEN en de DOOD KENT GEEN GENADE. Meer over de auteur en haar werk kunt u lezen op haar website: www.antoinettekersten.nl

ISBN: 9789460080289
blz.: 323
formaat: paperback 14,8 x 21 cm


Levertijd ca. 1 week

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Zo ben ik
Zo ben ik - €18,50

dagboeknotitites, spreuken, gedichten en aquarellen

De Vlinder Vallei

Ontroerende relaas van de wanhopige zoektocht van een eenzame jonge vrouw

Een nieuw begin
Een nieuw begin - €20,00

Antoinette Kersten-Peters neemt ons mee op een fascinerende reis die ons van
Californië tot in de moerassen van Louisiana voert.

Vaarwel
Vaarwel - €18,00

Indringende bitterzoete roman over bedrog, onmogelijke liefdes, onbegrip en vergeving.

Het vergeten kind

Zij moet kiezen tussen de man van wie ze houdt en de vader van haar kind...

De Dood kent geen Genade

Op een onomwonden manier laat de auteur u niet alleen kennismaken met een wereld waar velen geen weet van hebben, maar zij zal u tevens aan het denken zetten. Laat u opnieuw verrassen door de scherpe en directe schrijfstijl die wij zo van haar gewend zijn.

MySterie
MySterie - €17,50

In 1996 kreeg Antoinette Kersten op 45-jarige leeftijd de diagnose MS te horen. MySterie bevat verhalen die in vogelvlucht weergeven hoe het haar de afgelopen 10 jaar vergaan is. Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met ontroerende, humoristische dagboekfragmenten vol gezonde zelfspot.

Verloren Verleden

Lees het relaas van een eenzame jonge vrouw in haar wanhopige zoektocht naar haar verleden en haar ware identiteit Haar reis voert haar van San Diego dwars door Indiaanse reservaten naar het Chiricahua Gebergte in het zuidoosten van Arizona, het homeland van de Chiricahua Apaches.