Kirjaboek: kirjaboek.nl | Het vergeten kind | Antoinette Kersten-Peters
Het vergeten kind

Het vergeten kind

Antoinette Kersten Peters
Prijs: €20,00
ISBN 9789460081439
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

Halverwege de negentiende eeuw dwaalt het dochtertje van een Ierse kolonistenfamilie te ver af van huis en verdwijnt spoorloos. Ze wordt niet meer teruggevonden.

Caitlyn is zestien als ze zich aansluit bij een groep hippies en met hen door het zuiden van de Verenigde Staten trekt met als einddoel, San Francisco. Na een half jaar keert ze gedesillusioneerd en vier maanden zwanger terug naar huis. Haar dochter Julia is vijftien als haar grootmoeder overlijdt. Wanneer ze haar spullen opruimen komen ze tot de ontdekking dat de oude vrouw al die jaren iets voor hen verzwegen heeft. Waarom?

Tijdens haar speurtocht naar de waarheid leert ze de antropoloog Steven McAlliser kennen. Nadat ze hem verteld heeft waarnaar ze op zoek is raakt ook hij geïntrigeerd door het raadsel en besluit hij om haar te helpen. Ondanks dat de verschillen tussen hen erg groot zijn, groeien ze langzaam naar elkaar toe. Maar dan duikt plotseling Julia’s vader op…

Heden en verleden zijn met elkaar verweven tot uiteindelijk de puzzelstukjes op zijn plaats vallen en duidelijk wordt wat het verband is tussen Caitlyn en het kind dat meer dan honderd jaar geleden verdween.

Antoinette Kersten-Peters schreef ook Verloren Verleden en De Illusie van een droom. Zij woont met haar man in een bosrijke omgeving in het zuiden van het land. Haar website: www.antoinettekersten.nl 

Paperback
blz.: 313
Formaat: 14,8 x 21 cm
ISBN: 978-94-6008-143-9

Levertijd ongeveer 1 week

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Zo ben ik
Zo ben ik - €18,50

dagboeknotitites, spreuken, gedichten en aquarellen

De Vlinder Vallei

Ontroerende relaas van de wanhopige zoektocht van een eenzame jonge vrouw

Een nieuw begin
Een nieuw begin - €20,00

Antoinette Kersten-Peters neemt ons mee op een fascinerende reis die ons van
Californië tot in de moerassen van Louisiana voert.

Vaarwel
Vaarwel - €18,00

Indringende bitterzoete roman over bedrog, onmogelijke liefdes, onbegrip en vergeving.

De illusie van een droom

Vol spanning, vriendschap, dromen, teleurstellingen, hoop, nooit aflatend optimisme en onvoorwaardelijke liefde.

De Dood kent geen Genade

Op een onomwonden manier laat de auteur u niet alleen kennismaken met een wereld waar velen geen weet van hebben, maar zij zal u tevens aan het denken zetten. Laat u opnieuw verrassen door de scherpe en directe schrijfstijl die wij zo van haar gewend zijn.

MySterie
MySterie - €17,50

In 1996 kreeg Antoinette Kersten op 45-jarige leeftijd de diagnose MS te horen. MySterie bevat verhalen die in vogelvlucht weergeven hoe het haar de afgelopen 10 jaar vergaan is. Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met ontroerende, humoristische dagboekfragmenten vol gezonde zelfspot.