Kirjaboek: kirjaboek.nl | Verliefd op Willeke | Ton Zuyderwijk
Verliefd op Willeke

Verliefd op Willeke

Ton Zuyderwijk
Prijs: €19,54
ISBN 9789460082337
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

Ik woon nog steeds in Hofje 13. Waar Quirinus niet meer woont. Hij is gestikt in een propje papier. En Maria die is ook gestikt. Zij hing in een boom. Begeleidster Toos is er ook niet meer. Maar die leeft nog wel. Zij is door de politie meegenomen. Anjo zegt dat zij niet meer terugkomt. Anjo heeft nou haar plaats ingenomen. Ik vind het jammer dat Toos weg is. Dat vindt Quendo ook. Quendo zit nou op zijn geliefde bankje in het park. Hij zit gescholen tussen de bomen. Daar zit hij te bedenken. Over wat er allemaal gebeurd is…

Met deze aanvankelijk warrige notities begint de zwakbegaafde Cor zijn verhaal. Hiermee even refererend aan de avonturen in zijn tehuis “Hofje 13,” die eerder beschreven zijn in de roman met de gelijknamige titel.
In “Verliefd op Willeke” vertelt Cor nu zelf verder, op zijn eigen simpele en oh zo spontane en hartverwarmende wijze. Hij verhaalt van de vele lotgevallen met zijn kleurrijke medebewoners in Hofje 13 en van zijn grote liefde voor Willeke Alberti, waar hij “idool” van is.
Zijn leven komt totaal op zijn kop te staan als hij een vrouw ontmoet die als twee druppels water op “zijn” Willeke lijkt

Paperback
blz.: 290
Formaat: 17 x 24 cm
ISBN: 978-94-6008-233-7

Levertijd 1 week
 

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Een gros lariekoekjes

twaalf dozijn grolgedichten en humoristische woordspielerei

Verwekt op maandagochtend deel 3

Liefhebbers van het lichamelijk leedvermaak van Ton Zuijderwijk krijgen meer dan hun zin...

Brandhaard
Brandhaard - €18,00

roman vol passie en vuur

De pastoor en de moordenaar

Een roman van geloof, hoop en liefde, waarin actuele vraagstukken in de
katholieke kerk de revue passeren

Morgen is het kerstmis

 

Kerstverhalen

 

Verwekt op maandagochtend deel 2

Het vervolg van Ton Zuyderwijks medische wederwaardigheden. Weer boordevol sappige anekdotes

Verwekt op maandagochtend

In deze non-fictie-doktersroman beschrijft Ton Zuyderwijk zijn ziekenhuiservaringen.

Kerstfeest op ons pleintje

Tweede bundel kerstverhalen van de Westlandse schrijver en kapper Ton Zuyderwijk

De schat in de St. Adrianuskerk

Kerstverhalen van de Westlandse schrijver en kapper Ton Zuyderwijk

Harry koopt een boot

Literotische Thriller, zoals een thriller behoort te zijn: superspannend. Tot en met de laatste pagina.

De Kapsalon
De Kapsalon - €27,00

Kapper Armand Westerhoff leidt een rustig bestaan. Hij knipt en verft en f?hnt en zwaait tussendoor naar de vrouwtjes die zijn salon passeren.
Dan wordt zijn vrouw vermoord.

Hofje 13
Hofje 13 - €20,05

Op een ochtend wordt een van de bewoners van Hofje 13 onder verdachte omstandigheden dood gevonden.

Vijf verrukkelijke fietsvakanties

Al jarenlang gaat Ton Zuyderwijk met een gezellig clubje mensen op fietsvakantie in Belgi?. Van de reisverslagen zijn er vijf opgenomen in deze bundel.

De ring van vriendschap

Een hechte vriendenclub gaat op fietsvakantie door Belgi?. Geheimen en intriges zorgen ervoor dat de eens zo homogene 'ring van vriendschap' langzaam maar zeker afbrokkelt.

Borstenman en Billenman

De immer onberispelijk geklede Charles van de Poth?vel is op en top een heer. Ambitieuze carri?remaker als hij is heeft hij slechts ??n vriend. Hem schrijft hij wekelijks een brief.

Mijn carri�re als tobhandballer

In dit boek, vol met oude en nieuwe handbalanekdotes, beschrijft Ton Zuyderwijk op zijn bekende, humoristische wijze, hoe hij en zijn gezin tot handballen kwamen. En hoe hij dit, niet gehinderd door enige kwaliteiten op dit gebied, toch meer dan 35 jaar volhield.

Van Euforvertrek tot thuiskomsteuforie

Dit is geen verhaal over stoere soldaten. Geen roman vol ontbering en oorlogsleed. Dit is gewoon een registratie van een halfjaar thuisfront. Het thuisfront van twee, naar Bosni? en Afghanistan uitgezonden militairen. Het verhaal van een doorsnee gezin in een situatie die voor elk thuisfront anders is, maar voor elke achterblijver toch veel herkenbaars heeft.

De Slag bij Westerlee

De Slag bij Westerlee is de tweede roman van de Naaldwijkse kapper/schrijver Ton Zuyderwijk. En wederom beschrijft deze daarin, op humoristische wijze, de onfortuinlijke perikelen van de onhandige vrijgezel Frenk.

Oh Oh, die Frenk
Oh Oh, die Frenk - €32,00

?Oh Oh,die Frenk!? is een tragische liefdeshysterie. Frenk is het prototype van de zorgeloze, levensgenietende vrijgezel. Geen vrouw is veilig voor hem. Zijn lust is zijn leven. En, levendig als hij is, heeft hij heel veel lust!