Kirjaboek: kirjaboek.nl | Verwekt op maandagochtend deel 2 | Ton Zuyderwijk
Verwekt op maandagochtend deel 2

Verwekt op maandagochtend deel 2

Ton Zuyderwijk
Prijs: €18,00
ISBN 9789460081941
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

�Geweldige humor� en �De vrouw naast mij op vakantie vroeg nieuwsgierig aan mij, waarom ik steeds zo zat te lachen, terwijl ik zat te lezen; waanzinnig,� waren enkele van de enthousiaste reacties op het eerste deel van: Verwekt op maandagochtend. Ook werd herhaaldelijk de vraag gesteld wanneer deel 2 van de Verhalen van mijn kwalen uit zou komen.

En hier is het dan. Het vervolg van Ton Zuyderwijks medische wederwaardigheden. Weer boordevol sappige anekdotes en wervelende woordspelingen, die de lezers een warm hart alsook glunderende ogen zullen bezorgen. Herkenbaar als ook deze nieuwe avonturen voor velen zullen zijn.

Of het nu om meerdere oogoperaties gaat, of over allerhande penetrante maagonderzoeken. Steeds weet de auteur weer de juiste darm te raken, om zijn verhalen een lust voor het oog en een riem onder het hart te laten zijn. Willem Elsschot schreef het al: Hoe meer een mens sukkelt en spartelt, hoe beter een schrijver schrijft. Wij zouden hem bijna gunnen dat hij nog maar een poosje door mag sukkelen en spartelen. Geen mooier vermaak, dan leedvermaak. Het geeft in ieder geval weer veel leesvermaak.
Paperback
blz.: 239
Formaat: 17 x 24 cm
ISBN: 9789460081941

Levertijd ongeveer 1 week

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

Een gros lariekoekjes

twaalf dozijn grolgedichten en humoristische woordspielerei

Verwekt op maandagochtend deel 3

Liefhebbers van het lichamelijk leedvermaak van Ton Zuijderwijk krijgen meer dan hun zin...

Brandhaard
Brandhaard - €18,00

roman vol passie en vuur

De pastoor en de moordenaar

Een roman van geloof, hoop en liefde, waarin actuele vraagstukken in de
katholieke kerk de revue passeren

Verliefd op Willeke

Nieuwe avonturen van de kleurrijke bewoners van Hofje 13.

Morgen is het kerstmis

 

Kerstverhalen

 

Verwekt op maandagochtend

In deze non-fictie-doktersroman beschrijft Ton Zuyderwijk zijn ziekenhuiservaringen.

Kerstfeest op ons pleintje

Tweede bundel kerstverhalen van de Westlandse schrijver en kapper Ton Zuyderwijk

De schat in de St. Adrianuskerk

Kerstverhalen van de Westlandse schrijver en kapper Ton Zuyderwijk

Harry koopt een boot

Literotische Thriller, zoals een thriller behoort te zijn: superspannend. Tot en met de laatste pagina.

De Kapsalon
De Kapsalon - €27,00

Kapper Armand Westerhoff leidt een rustig bestaan. Hij knipt en verft en f?hnt en zwaait tussendoor naar de vrouwtjes die zijn salon passeren.
Dan wordt zijn vrouw vermoord.

Hofje 13
Hofje 13 - €20,05

Op een ochtend wordt een van de bewoners van Hofje 13 onder verdachte omstandigheden dood gevonden.

Vijf verrukkelijke fietsvakanties

Al jarenlang gaat Ton Zuyderwijk met een gezellig clubje mensen op fietsvakantie in Belgi?. Van de reisverslagen zijn er vijf opgenomen in deze bundel.

De ring van vriendschap

Een hechte vriendenclub gaat op fietsvakantie door Belgi?. Geheimen en intriges zorgen ervoor dat de eens zo homogene 'ring van vriendschap' langzaam maar zeker afbrokkelt.

Borstenman en Billenman

De immer onberispelijk geklede Charles van de Poth?vel is op en top een heer. Ambitieuze carri?remaker als hij is heeft hij slechts ??n vriend. Hem schrijft hij wekelijks een brief.

Mijn carri�re als tobhandballer

In dit boek, vol met oude en nieuwe handbalanekdotes, beschrijft Ton Zuyderwijk op zijn bekende, humoristische wijze, hoe hij en zijn gezin tot handballen kwamen. En hoe hij dit, niet gehinderd door enige kwaliteiten op dit gebied, toch meer dan 35 jaar volhield.

Van Euforvertrek tot thuiskomsteuforie

Dit is geen verhaal over stoere soldaten. Geen roman vol ontbering en oorlogsleed. Dit is gewoon een registratie van een halfjaar thuisfront. Het thuisfront van twee, naar Bosni? en Afghanistan uitgezonden militairen. Het verhaal van een doorsnee gezin in een situatie die voor elk thuisfront anders is, maar voor elke achterblijver toch veel herkenbaars heeft.

De Slag bij Westerlee

De Slag bij Westerlee is de tweede roman van de Naaldwijkse kapper/schrijver Ton Zuyderwijk. En wederom beschrijft deze daarin, op humoristische wijze, de onfortuinlijke perikelen van de onhandige vrijgezel Frenk.

Oh Oh, die Frenk
Oh Oh, die Frenk - €32,00

?Oh Oh,die Frenk!? is een tragische liefdeshysterie. Frenk is het prototype van de zorgeloze, levensgenietende vrijgezel. Geen vrouw is veilig voor hem. Zijn lust is zijn leven. En, levendig als hij is, heeft hij heel veel lust!