Kirjaboek: kirjaboek.nl | De Tempel van Elektra | J.D. Westerman
De Tempel van Elektra

De Tempel van Elektra

J.D. Westerman
Prijs: €28,79
ISBN 9789077764824
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
In deze nieuwe roman van de Goudse schrijver Jan D. Westerman maakt u kennis met Lox, een jonge klerk op de stadsschrijverij, in het onbeduidende stadje Rastar.
Op de jaarmarkt komt hij in contact met Lian, een jonge Kandarese, en deze korte ontmoeting zal zijn leven ingrijpend veranderen.
Als de volgende dag blijkt, dat Lian is ontvoerd door de priesteressen van de geheimzinnige ?Orde van de Heilige Oorsprong?, zet hij, samen met zijn vrienden de achtervolging in, om haar uit de klauwen van de ?bloedorde? te bevrijden.
Dit is het begin van een reeks spannende avonturen, die hen naar het verre Sosi? zullen voeren. Tijdens hun tocht wordt het mysterie steeds groter. Wat zijn de doelstellingen van de geheimzinnige orde, wat houden ze in hun afgelegen heiligdom verborgen en welke duistere krachten vormen de basis van hun macht? Stukje bij beetje slaagt Lox er in het mysterie te ontrafelen, maar ??n grote vraag blijft onbeantwoord: wie is eigenlijk die jonge vrouw, die hem met haar blik heeft betoverd?

Dit boek is geen vervolg op de ?Psor trilogie? al zullen de lezers van de ?Psor boeken? zeker een oude bekende ontmoeten.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Jannaz
Saraz
Terugkeer

ISBN: 978-90-77764-82-4
blz.: 519
formaat: paperback 17 x 24 cm
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De Zwarte Farao
De Zwarte Farao - €23,00

Onverwachte plotwisselingen, spanning en avontuur in de nieuwe thriller van de veelzijdige schrijver Jan Westerman

De schaduw van het kwaad
Lev Teggert wordt geconfronteerd met een schim uit het verleden
Het monster van de veenplassen
Een onbekend monster in de plassen rond Veendorp? Spannend avonturenverhaal voor lezers vanaf 10 jaar
De Kla
De Kla - €28,79

In dit tweede deel van de “Lev Teggert” reeks bindt Lev de strijd aan met de machtige Marag van Horn.

Opa Jan verdwaald in een boek

Vier kinderen gaan op zoek naar hun opa die zomaar is verdwenen terwijl hij een boek zat te lezen. Een modern sprookje voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

De Muta
De Muta - €29,82

Zesde SF-roman van de Goudse schrijver Jan D. Westerman.

Storing
Storing - €30,85
De wereld wordt getroffen door een ramp die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Door het uitvallen van de elektriciteit komt de samenleving met een schok tot stilstand.
Een pijpje roken op de koelkast
Jan Westermans belevenissen tijdens zijn loopbaan op de sleepvaart en in de Rotterdamse haven. Een aanrader voor iedereen die wil weten ?hoe het was?.
Terugkeer
Terugkeer - €30,85
Met dit derde deel van ?De boeken van planeet 13? voltooit de Goudse schrijver Jan.D. Westerman het verhaal van de op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder Tom Adams.
Saraz
Saraz - €30,85

In dit tweede deel van de "Psor" trilogie gaat Tom Adams, een op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder, gedreven door plichtsgevoel ten opzichte van de aarde, op zoek naar mogelijkheden om in contact te komen met zijn thuisbasis op die aarde.

Jannaz
Jannaz - €30,85

JANNAZ; is het eerste deel van de "Psor" boeken. Het is een boek in de beste traditie van de grote sf fantasy verhalen, vol spanning, avontuur en niet te vergeten, humor.