Kirjaboek: kirjaboek.nl | Jannaz | Westerman
Jannaz

Jannaz

J.D. Westerman
Prijs: €30,85
ISBN 9070037556
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

JANNAZ; is het eerste deel van de "Psor" boeken. Het is een boek in de beste traditie van de grote sf fantasy verhalen, vol spanning, avontuur en niet te vergeten, humor. Zo rond het jaar 2200 wordt er door de regering van de aardse federatie een ruimte expeditie uitgerust om te zoeken naar expansiemogelijkheden. De aarde is overbevolkt, haar natuurlijke hulpbronnen uitgeput, de flora en fauna grotendeels verwoest. Aanvankelijk lijkt alles goed te gaan, echter vier jaar na hun vertrek wordt de expeditie getroffen door een ramp. Slechts één man, luitenant Tom Adams, overleeft de catastrofe en weet met een ruimtesloep een noodlanding te maken in het hooggebergte van de planeet Psor. Dit is voor hem het begin van een leven vol avonturen en gevaar op een bizarre wereld.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Saraz
Terugkeer

Jan D.Westerman is pas op latere leeftijd begonnen met schrijven. Jannaz; is zijn eerste boek in dit genre. Bij het verschijnen van dit eerste deel van de trilogie; werkt hij aan het vervolg; Saraz. Als schipperszoon,geboren en getogen op het water,heeft hij een grote liefde voor schepen en varen,een liefde die doorklinkt in zijn werk. Dit, samen met zijn passie voor sf, vormt de bron van de verhalen over Tom Adams,de op Psor gestrande ruimtevaarder.

ISBN: 90-70037-55-6
blz.: 604
formaat: paperback

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De Zwarte Farao
De Zwarte Farao - €23,00

Onverwachte plotwisselingen, spanning en avontuur in de nieuwe thriller van de veelzijdige schrijver Jan Westerman

De schaduw van het kwaad
Lev Teggert wordt geconfronteerd met een schim uit het verleden
Het monster van de veenplassen
Een onbekend monster in de plassen rond Veendorp? Spannend avonturenverhaal voor lezers vanaf 10 jaar
De Kla
De Kla - €28,79

In dit tweede deel van de “Lev Teggert” reeks bindt Lev de strijd aan met de machtige Marag van Horn.

Opa Jan verdwaald in een boek

Vier kinderen gaan op zoek naar hun opa die zomaar is verdwenen terwijl hij een boek zat te lezen. Een modern sprookje voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

De Muta
De Muta - €29,82

Zesde SF-roman van de Goudse schrijver Jan D. Westerman.

Storing
Storing - €30,85
De wereld wordt getroffen door een ramp die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Door het uitvallen van de elektriciteit komt de samenleving met een schok tot stilstand.
Een pijpje roken op de koelkast
Jan Westermans belevenissen tijdens zijn loopbaan op de sleepvaart en in de Rotterdamse haven. Een aanrader voor iedereen die wil weten ?hoe het was?.
De Tempel van Elektra
Een ontmoeting op de jaarmarkt zal het leven van de klerk Lox ingrijpend veranderen. Het avontuur begint wanneer hij de jonge Lian uit de klauwen van een geheimzinnige bloedorde probeert te bevrijden.
Terugkeer
Terugkeer - €30,85
Met dit derde deel van ?De boeken van planeet 13? voltooit de Goudse schrijver Jan.D. Westerman het verhaal van de op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder Tom Adams.
Saraz
Saraz - €30,85

In dit tweede deel van de "Psor" trilogie gaat Tom Adams, een op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder, gedreven door plichtsgevoel ten opzichte van de aarde, op zoek naar mogelijkheden om in contact te komen met zijn thuisbasis op die aarde.