Kirjaboek: kirjaboek.nl | Storing | J.D. Westerman
Storing

Storing

J.D. Westerman
Prijs: €30,85
ISBN 9789460080678
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
SF-thriller

De wereld wordt getroffen door een ramp die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Door het uitvallen van de elektriciteit komt de samenleving met een schok tot stilstand. Productie en transport stagneren, alle communicatiemiddelen vallen weg en in de Lage Landen verdwijnen de polders langzaam onder water. U beleeft deze situatie mee met de hoofdpersoon in het verhaal, de auteur van misdaadromans, Ed Verdamme.
In de chaos van een stervende stad gaat Ed op zoek naar zijn verdwenen dochter, Janine. Een poging de hulpeloze bewoners van een rusthuis aan wat voedsel te helpen brengt hem in conflict met ultra rechtse extremisten die er op uit zijn de macht te grijpen.
Na dit treffen besluit hij de stad te verlaten en toevlucht te zoeken op zijn boot in een kleine jachthaven aan het Spui. Door toeval komt hij
hier in contact met een groep wetenschappers die zich tot doel heeft gesteld te trachten de oorzaak van de ramp te achterhalen.
Samen met zijn vriendin, Liza, sluit hij zich bij deze groep aan. Echter, net op het moment dat ze enig succes denken te boeken, slaat het noodlot weer toe.

Het verhaal speelt zich grotendeels af in Rotterdam, Gorinchem, Dordrecht en het gebied rondom deze steden.

ISBN: 9789460080678

blz.: 651
formaat: paperback, 17 x 24 cm
 
2 Boekbeoordelingen - Gemiddelde beoordeling 4,5 / 5 (Alles tonen)

Klik om dit boek te beoordelen

Prachtig meeslepend

Frans - 8-4-2012

In Storing neemt Jan D westerman ons in zijn eigen kenmerkende stijl mee in de situatie wat er kan gebeuren met onze beschaving ...

prima nederlands SF boek

Henk van Eldik - 7-4-2012

Herkenbare lokaties in Rotterdam
vooral het havengebied

Een van de weinige nederlandse SF boeken die je in een adem uitlees...


Klik om dit boek te beoordelen

De Zwarte Farao
De Zwarte Farao - €23,00

Onverwachte plotwisselingen, spanning en avontuur in de nieuwe thriller van de veelzijdige schrijver Jan Westerman

De schaduw van het kwaad
Lev Teggert wordt geconfronteerd met een schim uit het verleden
Het monster van de veenplassen
Een onbekend monster in de plassen rond Veendorp? Spannend avonturenverhaal voor lezers vanaf 10 jaar
De Kla
De Kla - €28,79

In dit tweede deel van de “Lev Teggert” reeks bindt Lev de strijd aan met de machtige Marag van Horn.

Opa Jan verdwaald in een boek

Vier kinderen gaan op zoek naar hun opa die zomaar is verdwenen terwijl hij een boek zat te lezen. Een modern sprookje voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

De Muta
De Muta - €29,82

Zesde SF-roman van de Goudse schrijver Jan D. Westerman.

Een pijpje roken op de koelkast
Jan Westermans belevenissen tijdens zijn loopbaan op de sleepvaart en in de Rotterdamse haven. Een aanrader voor iedereen die wil weten ?hoe het was?.
De Tempel van Elektra
Een ontmoeting op de jaarmarkt zal het leven van de klerk Lox ingrijpend veranderen. Het avontuur begint wanneer hij de jonge Lian uit de klauwen van een geheimzinnige bloedorde probeert te bevrijden.
Terugkeer
Terugkeer - €30,85
Met dit derde deel van ?De boeken van planeet 13? voltooit de Goudse schrijver Jan.D. Westerman het verhaal van de op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder Tom Adams.
Saraz
Saraz - €30,85

In dit tweede deel van de "Psor" trilogie gaat Tom Adams, een op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder, gedreven door plichtsgevoel ten opzichte van de aarde, op zoek naar mogelijkheden om in contact te komen met zijn thuisbasis op die aarde.

Jannaz
Jannaz - €30,85

JANNAZ; is het eerste deel van de "Psor" boeken. Het is een boek in de beste traditie van de grote sf fantasy verhalen, vol spanning, avontuur en niet te vergeten, humor.