Kirjaboek: kirjaboek.nl | Terugkeer | Jan D. Westerman
Terugkeer

Terugkeer

Jan D. Westerman
Prijs: €30,85
ISBN 9077764321
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant
Met dit derde deel van ?De boeken van planeet 13? voltooit de Goudse schrijver Jan.D. Westerman het verhaal van de op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder Tom Adams. In dit deel keert Tom, vergezeld door zijn vrouw Zelda, enkele getrouwen en een lijfwacht van twintig Psoriaanse krijgers terug naar de aarde.
Zijn drijfveer is om bij de wereldregering verslag uit te brengen van de zo rampzalig verlopen Columbusexpeditie.
Na zijn landing op de ruimtemarinebasis Utah wacht hem echter een aantal onaangename verrassingen.
De Federatie van Aardse Staten zucht inmiddels onder het dictatoriale bewind van de puristische president Garcia die alles in het werk stelt om de komst van de Psorianen geheim te houden.
Onze held wordt gescheiden van zijn vrouw en vrienden en komt alleen te staan in een schijnbaar hopeloze strijd tegen het wrede regiem van de dictator.
Zijn grote tegenspeler, de minister van Veiligheid Generaal Von Braun, schuwt geen enkel middel om de ?terrorist Tom Adams? voorgoed de mond te kunnen snoeren en ontketent een ware heksenjacht.
Verteerd door heimwee naar zijn verloren paradijs vecht Tom terug, maar zijn oppermachtige tegenstander weet hem steeds verder in een hoek te drijven. Uiteindelijk lijkt er voor hem nog maar een uitweg mogelijk. Dan, volkomen onverwacht, gloort er toch nog een klein sprankje hoop.
Ook dit boek zal u, evenals de beide vorige delen, op het puntje van uw stoel houden. Alle delen zijn afzonderlijk te lezen, maar de ware liefhebber zal zeker niet rusten voor hij alle, bijna tweeduizend pagina?s, van dit epos heeft verslonden.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Jannaz
Saraz


Jan Westerman is als auteur een laatbloeier. Pas na het be?indigen van een lange carri?re in de wereld van de scheepvaart en tankopslag is hij zich gaan bezighouden met schrijven van fantasy. Dat er met het verschijnen van dit boek een eind is gekomen aan de spannende avonturen van Tom Adams, betekent voor hem zeker niet het einde van zijn werk als sf fantasy auteur. Om in zijn terminologie te blijven:?de kiel van het volgende boek is reeds gelegd?.

ISBN: 90-77764-32-1
blz.: 595
formaat: paperback 17x24
 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De Zwarte Farao
De Zwarte Farao - €23,00

Onverwachte plotwisselingen, spanning en avontuur in de nieuwe thriller van de veelzijdige schrijver Jan Westerman

De schaduw van het kwaad
Lev Teggert wordt geconfronteerd met een schim uit het verleden
Het monster van de veenplassen
Een onbekend monster in de plassen rond Veendorp? Spannend avonturenverhaal voor lezers vanaf 10 jaar
De Kla
De Kla - €28,79

In dit tweede deel van de “Lev Teggert” reeks bindt Lev de strijd aan met de machtige Marag van Horn.

Opa Jan verdwaald in een boek

Vier kinderen gaan op zoek naar hun opa die zomaar is verdwenen terwijl hij een boek zat te lezen. Een modern sprookje voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

De Muta
De Muta - €29,82

Zesde SF-roman van de Goudse schrijver Jan D. Westerman.

Storing
Storing - €30,85
De wereld wordt getroffen door een ramp die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Door het uitvallen van de elektriciteit komt de samenleving met een schok tot stilstand.
Een pijpje roken op de koelkast
Jan Westermans belevenissen tijdens zijn loopbaan op de sleepvaart en in de Rotterdamse haven. Een aanrader voor iedereen die wil weten ?hoe het was?.
De Tempel van Elektra
Een ontmoeting op de jaarmarkt zal het leven van de klerk Lox ingrijpend veranderen. Het avontuur begint wanneer hij de jonge Lian uit de klauwen van een geheimzinnige bloedorde probeert te bevrijden.
Saraz
Saraz - €30,85

In dit tweede deel van de "Psor" trilogie gaat Tom Adams, een op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder, gedreven door plichtsgevoel ten opzichte van de aarde, op zoek naar mogelijkheden om in contact te komen met zijn thuisbasis op die aarde.

Jannaz
Jannaz - €30,85

JANNAZ; is het eerste deel van de "Psor" boeken. Het is een boek in de beste traditie van de grote sf fantasy verhalen, vol spanning, avontuur en niet te vergeten, humor.