Kirjaboek: kirjaboek.nl | Saraz | westerman
Saraz

Saraz

J.D. Westerman
Prijs: €30,85
ISBN 9077668268
  •  Beschrijving
  •  Beoordelingen
  •  Verwant

In dit tweede deel van de "Psor" trilogie gaat Tom Adams, een op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder, gedreven door plichtsgevoel ten opzichte van de aarde, op zoek naar mogelijkheden om in contact te komen met zijn thuisbasis op die aarde.

Hij verlaat het veilige Jannaz en zijn gezin voor een reis naar de geheimzinnige zuidelijke stad Saraz. Dit blijkt echter heel wat gemakkelijker gezegd dan gedaan. In de eerste plaats is daar de bijna onneembare barriére van de "Grote Bergen" die de noordelijke en zuidelijke continenthelften al sinds mensenheugenis van elkaar scheidt. Maar dat is lang niet het enige. Zijn oude vijanden, de priesters van "De Tempel der Verhevenen", vormen een minstens zo grote hindernis voor zijn tocht naar Saraz en proberen op alle mogelijke manieren hem de voet dwars te zetten. Voeg daarbij nog de verrassingen die "Moedertje Psor" voor haar stiefkind van de aarde in petto heeft en u hebt een kleine indruk van datgene dat "de Roodhaar" in dit avontuur te wachten staat.

Dit ongeveer 600 pagina?s tellende boek zal de lezer van begin tot einde op het puntje van zijn stoel houden, ook degenen die het eerste deel "Jannaz" (nog) niet gelezen hebben. Ieder deel vormt namelijk een afgerond verhaal en kan afzonderlijk gelezen worden. Een waarschuwing is hier echter op zijn plaats: na het lezen van één deel zult u ongetwijfeld ook de rest van de avonturen van Tom Adams willen leren kennen.

De vele enthousiaste reacties na het verschijnen van "Jannaz" en de roep om het vervolg bewijzen dat.

Bij het verschijnen van dit boek werkt de auteur aan het derde tevens laatste deel. Zijn bouwstenen: Spanning, humor en romantiek!

Andere boeken van deze auteur zijn:
Jannaz
Terugkeer

Jan D.Westerman is pas op latere leeftijd begonnen met schrijven. Jannaz; is zijn eerste boek in dit genre. Bij het verschijnen van dit eerste deel van de trilogie; werkt hij aan het vervolg; Saraz. Als schipperszoon,geboren en getogen op het water,heeft hij een grote liefde voor schepen en varen,een liefde die doorklinkt in zijn werk. Dit, samen met zijn passie voor sf, vormt de bron van de verhalen over Tom Adams,de op Psor gestrande ruimtevaarder.

ISBN: 90-77668-26-8
blz.: 692
formaat: paperback

 
Boekbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit boek.

Klik om dit boek te beoordelen

De Zwarte Farao
De Zwarte Farao - €23,00

Onverwachte plotwisselingen, spanning en avontuur in de nieuwe thriller van de veelzijdige schrijver Jan Westerman

De schaduw van het kwaad
Lev Teggert wordt geconfronteerd met een schim uit het verleden
Het monster van de veenplassen
Een onbekend monster in de plassen rond Veendorp? Spannend avonturenverhaal voor lezers vanaf 10 jaar
De Kla
De Kla - €28,79

In dit tweede deel van de “Lev Teggert” reeks bindt Lev de strijd aan met de machtige Marag van Horn.

Opa Jan verdwaald in een boek

Vier kinderen gaan op zoek naar hun opa die zomaar is verdwenen terwijl hij een boek zat te lezen. Een modern sprookje voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

De Muta
De Muta - €29,82

Zesde SF-roman van de Goudse schrijver Jan D. Westerman.

Storing
Storing - €30,85
De wereld wordt getroffen door een ramp die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. Door het uitvallen van de elektriciteit komt de samenleving met een schok tot stilstand.
Een pijpje roken op de koelkast
Jan Westermans belevenissen tijdens zijn loopbaan op de sleepvaart en in de Rotterdamse haven. Een aanrader voor iedereen die wil weten ?hoe het was?.
De Tempel van Elektra
Een ontmoeting op de jaarmarkt zal het leven van de klerk Lox ingrijpend veranderen. Het avontuur begint wanneer hij de jonge Lian uit de klauwen van een geheimzinnige bloedorde probeert te bevrijden.
Terugkeer
Terugkeer - €30,85
Met dit derde deel van ?De boeken van planeet 13? voltooit de Goudse schrijver Jan.D. Westerman het verhaal van de op de planeet Psor gestrande ruimtevaarder Tom Adams.
Jannaz
Jannaz - €30,85

JANNAZ; is het eerste deel van de "Psor" boeken. Het is een boek in de beste traditie van de grote sf fantasy verhalen, vol spanning, avontuur en niet te vergeten, humor.